sâmbătă, 31 ianuarie 2009

Noile pasapoarte cu cip biometric

"Aceasta e spaima creştinilor habotnici, care spun că introducerea cipurilor în noile tipuri de paşapoarte este ultimul pas înainte de introducerea unor astfel de cipuri în corpul uman. Pe ele troneaza semnul Fiarei apocaliptice - şase sute şaizeci şi şase.

Cipul cu pricina are câţiva milimetri dar conţine toate informaţiile legate de persoana noastră. În fundând, îl vom purta peste tot cu noi şi va reprezenta actul nostru de identitate. Noile paşapoarte româneşti deja au fost implantate cu astfel de cip-uri. Ceea ce noi nu ştim este că pe lângă datele de identificare, toate cip-urile din paşaporturi vor conţine un cod comun: 666.

Autorităţile cred că cip-urile din paşapoarte vor îmbunătăţi controlul şi siguranţa cetăţenilor. Măsura i-a înfiorat şi pe mai mulţi membri ai Bisericii Ortodoxe. Duhovnicii spun că cip-urile vor ajunge şi pe buletine şi într-un viitor foarte apropiat chiar în corpul uman. Odată cu cip-urile şi numărul diavolului.

"Atragem atenţia celor care ne conduc că noi suntem oamen creaţi cu libertate şi nu admitem astfel de lucruri", spune Maica Ecaterina.

Teologul Laurenţiu Dumitrescu e de părere că acesta "este un pas înainte spre ce va urma şi că într-un fel o putem numi cădere pentru că de bună voie ne supunem unui sistem mondial care nu are gânduri bune, care lucrează în chip demonic".

În acest moment, suntem înconjuraţi de numărul diavolului. În produsele din hypermarket-uri, în bănci, pe card-urile de credit, peste tot găsim acest cod de bare. Coincidenţă sau nu, într-un verset al Apocalipsei, Diavolul s-a asigurat că nicio vânzare şi nicio cumpărare nu se va putea face fără chipul sau semnul fiarei.

"Perspectiva pentru cei care vor renunţa la aceste acte va fi de moarte, de foame, de frig, nu vor avea case", spune Maica Ecaterina. Încercând să calmeze spriritele, conducerea Bisericii Ortodoxe nu atacă cipurile dar vrea lămuriri.

"Patriarhia Română a solicitat Direcţiei Paşapoarte din MAI lămuriri cu privire la paşapoartele biometrice şi în ce măsură datele conţinute de acestea aduc sau nu atingere libertăţii şi demnităţii umane", a declarat preotul Constantin Stoica, purtător de cuvânt al Patriarhiei Române.

Primul paşaport al diavolului va fi eliberat pe 31 ianuarie. Nu se ştie, însă, când va apărea primul card de identitate cu cip-ul 666.

Oricum, este pentru a doua oară când un act de identitat românesc naşte o astfel de controversă. La fel s-a întâmplat când a fost lansată noua carte de identitate şi cineva a citit cuvântul card înscris în colţul din dreapta sus, invers."

Sursa: antena3.ro


1. "Ceea ce noi nu ştim este că pe lângă datele de identificare, toate cip-urile din paşaporturi vor conţine un cod comun: 666." ?
2. "Pe ele troneaza semnul Fiarei apocaliptice - şase sute şaizeci şi şase." ?

Stiu ca s-au aratat la Tv niste specimene de pasaport. Si, probabil si pe internet.
Unde apar acele cifre?
O persoana a primit ieri primul pasaport. Vor mai fi si altele. Unde apare cifra malefica?
Am primit "o chestie" legata de "viitorul" cip din mana (pe spatele palmei). In afara de pledoaria cu cifrele mai sus amintite cu alaturarea cu "semnuo fiarei" si altele mai erau 2 afirmatii "tari". O firma...care are legaturi cu un mare producator de carduri bancare din lume, produce 1 miliard ! de cip-uri pe an. (deci in 6 an si ceva avem toti-si pentru africani, chinezi, pigmei, toti...). A doua afirmatie "tare": dupa introducerea cipului in mana, daca incerci sa il scoti, acesta explodeaza.
Era un film cu Christopher Lambert, "Fortress" sau "Fortress 2". Cam de acolo vin ideile.

Se poate sa fie o forma de control total a populatiei ,dar modul fie arhaic fie inchizitorial in care este prezentata aceasta este fie patetic fie copilaresc.

6 comentarii:

zuPPazThaR spunea...

putin cam prae tras de par...
adica si cifra aia 666 cat va fi si ea de diabolica...Cred in Dumnezeu, dar sa nu uitam ca si biblia a fost scrisa de oameni...si inca ceva, Biblia si multe alte carti pot fi interpretate in multe feluri...

Ovidiu spunea...

Perfect de acord !
As mai adauga:
Sa fim lucizi si precauti in afirmatii, nu?
Si sa nu gandim chiar ca in Evul Mediu.

Dan Gheorghe spunea...

totul e posibil in ziua de azi. o mistificare sau ceva real. poate fi o cifra, poate fi alta. nimeni nu stie cu adevarat. eu tind sa cred ca nu din cifre ne vine raul. ci din sufletul nostru. din rautatea noastra. a oamenilor.

elena marin-alexe spunea...

Pacat ca nu constientizam, rostogolirea omenirii spre un dezastru iminent.Si daca ar fi doar un dezastru al materiei, parca ne amintim ca au mai fost, dar e grav ca prin aceste cipuri sa urmareste dezastrul spiritual.ATENTIE, cu sufletul nostru nu-i de glumit.
Si ca o replica pentru zuPPazThaR: te rog fa-ti fimp, citeste biblia cu atentie si dupa ce vei realiza ca proorociile din ea in mare parte s-au implinit, doar atunci iti vei da seama ca aceasta carte e de natura divina.

miky...si atat! spunea...

Postari interesante si un blog la fel.O sa revin cu siguranta!

Ovidiu spunea...

Offtopic, cu scuze: Curand vreau sa schimb template-ul acestui forum, am cateva modele interesante dar pentru mine presupune cel putin o ora de maxima atentie pentru a nu pierde nimic din continut.