joi, 26 februarie 2009

Parcarea din Iasi, de langa Starea Civila

Proprietarul Hotelului Unirea a solicitat consilierilor locali să fie amânat cu plata redevenţei pentru parcarea subterană de lângă Starea Civilă. Motivul - este blocat în instanţă şi nu a putut face ivnestiţia, aşa cum era plănuit.

Lucian Grecu a solicitat o păsuire de un an consilierilor locali. La vot însă, reprezentantţii PD-L au votat împotrivă, iar proiectul de hotărâre a fost respins. Prin urmare, Lucian Grecu trebuie să achite 40.800 de euro pe an.

Această sumă ar fi trebuit plătită deja la mijlocul anului trecut. În decembrie 2008, omul de afaceri a solicitat o păsuire până la finele anului 2010. Aceasta nu a fost aprobată astăzi.

Proiectul parcării subterane a fost demarat în 2007, dar a fost atacat în instanţă de fostul consilier local PD, Daniel Oajdea. Cum magiostraţii nu s-au pronunţat încă, investiţia este sistată.


Imi cer scuze, DAR:

Sa il ia DRACU cu parcarea lui. A stricat si va strica aspectul acelui loc din Iasi. Planul re "refacere" a zonei este o minciuna-pe langa faptul ca nu este public! Mizeria din acel fost parc este de nedescris, aproximativ 8 copaci de 50-100 de ani au fost taiati!!! In planul initial ramanea parcul, la scara mai mica (adica jumatate-halal!!!). In loc sa se implice primaria !!!! si sa faca un parc mai deosebit, au preferat sa IA MITA !!!!!! si sa vanda terenul. Dar cine i-a intrebat pe locatari daca vor dori sa inspire mirosul gazelor de esapament de la viitoarele masini? Cum se va face aerisirea de la parcarea subterana??? s-o ia naiba de parcare si de cretinii care au cerut asa ceva si de cei care au aprobat !!!

1 comentarii:

Alin spunea...

Ce razboi , ce cotropitori asa se face acum , ne fura pamantul de sub nas din cauza unor inconstienti care nu stiu ce masine sa-si mai cumpere si unde sa-si mai faca casa.