luni, 12 ianuarie 2009

Femeile isi dau seama daca sunt dorite dupa mirosul transpiratiei masculine

7plus | 12 Ianuarie 2009


'Dragul meu, nu-i nevoie sa-mi spui ca ma iubesti, pot sa miros acest lucru'. Cam asta ar putea spune femeile barbatilor, conform unui studiu efectuat de specialistii Universitatii Rice din Texas, SUA. Potrivit acestora, barbatii ar trebui sa lase deoparte aftershave-urile, deodorantele si parfumurile daca vor ca domnisoara de linga ei sa-si dea seama de sentimentele lor. Psihologii americani au recoltat mai multe probe de transpiratie de la un grup de barbati care nu au folosit niciun fel de produs destinat eliminarii mirosului natural al corpului timp de doua zile. Probele au fost colectate in timp ce barbatii se uitau fie la un documentar educational plictisitor, fie la un videoclip sexy. Urmatorul pas a fost ca un grup de femei sa miroasa probele in timp ce creierul lor era scanat. Astfel, a rezultat ca mirosul 'sexy' a stimulat diferite parti ale creierului femeilor, inclusiv regiuni legate de emotie, placere, sex si reproducere, sugerand ca femeile pot mirosi, la propriu, barbatii care se simt atrasi de ele.

Iar un alt studiu a relevat ca transpiratia poate transforma un cersetor in print. Specialistii Universitatii Northumbria, Marea Britanie, au rugat un grup de studente sa-si spuna parerea despre cit de atractivi sunt citiva barbati in baza unor fotografii. Un al doilea grup de studente a fost rugat sa faca acelasi lucru, de data aceasta avind langa ele, fara sa stie, citeva haine imbibate in transpiratie masculina. In timp ce primul grup i-a considerat aproape pe toti respingatori, studentele din al doilea grup s-au declarat in unanimitate atrase de barbatii din fotografii.

http://www.newz.ro/stire/77949/femeile-isi-dau-seama-daca-sint-dorite-dupa-mirosul-transpiratiei-masculine/

Acuma, parca nici sa nu te dai cu vreun deodorant nu este bine.
Nici sa te dai cu unul care are numai parabeni sau aluminiu.
Nici sa ne mirosim/amusinam...parca nu sunt obisnuit cu o asa imagine despre noi oamenii.
Cred ca trebuie avut grija de curatenia corporala indifernet c e semnale emitem. Daca nu esti si nu te simti curat...degeaba visezi la femeia fatala/barbatul fatal.

0 comentarii: