marți, 6 ianuarie 2009

Constantin Simirad demisioneaza din functia de presedinte al CJ Iasi - nesimtitul s-a razgandit


(Ordonanta 230/2008 potrivit careia, pensionarii care primesc si salariu trebuie sa aleaga intre cele doua venituri, pina pe 21 ianuarie nu este valabila in cazul lui Constantin Simirad. Presedintele Consiului Judetean Iasi s-a razgandit in privinta demisiei dupa o discutie cu liderul PSD Iasi, Gheorghe Nichita. Primarul Iasului l-a asigurat pe colegul sau ca actul normativ nu se aplica si alesilor locali. In plus, si juristii din Consiliului Judetean sustin acelasi lucru. “Decizia ma linisteste si pot sa imi continui treaba”, a spus Simirad.)
http://iasi.comunicat.ro/administratie/simirad-s-a-razgandit#

de Alina Neagu HotNews.ro
Marţi, 6 ianuarie 2009, 17:53 Ultima ora

Constantin Simirad a anuntat marti ca isi va depune mandatul de presedinte al Consiliului Judetean Iasi, pe 21 ianuarie, din cauza ca nu vrea sa piarda pensia de 3.000 de lei.

Acesta a adaugat ca se retrage atat din viata publica cat si din cea politica, el fiind membru PSD.

"Ma voi retrage pentru a scrie", a explicat Simirad, citat de NewsIn.

Guvernul Boc a adoptat, la sfarsitul anului trecut, o ordonanta de urgenta potrivit careia nimeni nu mai poate beneficia simultan de pensie si salariu de la o institutie de stat.

Constantin Simirad a fost primar al Iasului timp de 11 ani (1992-2003), iar din 2003 a fost numit ambasador al Romaniei in Cuba. Mandatul de ambasador l-a depus in 2007, iar in iunie 2008 a castigat cu peste 100.000 de voturi presedentia Consiliului Judetean Iasi.

http://www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-5305119-constantin-simirad-demisioneaza-din-functia-presedinte-iasi.htm


Vai, Doamne, ce bine !!! Dupa ce acest personaj psihotic si-a facut de cap si si-a batut joc de ieseni prin faptul ca nu a facut nimic direct si a infiintat un partid in care multi si-au pus multe sperante si apoi a migrat cu tot cu partid la PSD. Imi aduc aminte, cel putin cat de inversunat era impotriva firmelor particulare de transport in Iasi; pur si simplu se impotrivea cu sau fara motiv la orice idee noua a particularilor, atata timp cat transportul public local era tinut in brate de primarie si era si la pamant. Pur si simplu ne va fi mult mai bine fara el. Si fara Nechita !

0 comentarii: