sâmbătă, 17 ianuarie 2009

Bancile germane ar putea anunta deprecieri consistente in urmatoarea perioada

de Dan Popa Dan Popa's Weblog
Sâmbătă, 17 ianuarie 2009,

O ancheta efectuata de Banca Nationala a Germaniei (Bundesbank) si autoritatea de reglementare din Germania (Bafin) printre reprezentantii a peste 20 de banci germane a scos la iveala o veste socanta, scrie Dan Popa, pe blogul lui.

Potrivit cotidianului Der Spiegel, deprecierile de active, uriase pana acum, ale bancilor nemtesti, reprezinta doar 25 % din deprecierile reale, .

"Vor urma noi valuri de pierderi masive ale bancillor", arata Der Spiegel.

Potrivit cotidianului citat, Ministerul de Finante a evaluat la 1000 de miliarde de euro volumul activelor toxice din sectorul bancar german.

Eh....se cam strica treaba.
Se pare ca treaba e mai incurcata si mai mizerabila decat se pare.
Am mai spus-o si o mai spun: se pare ca este inceputul unui sfarsit de "lume". Vor urma schimbari serioase fata de noi insine si fata de natura, poate, mai ales. Trebuie sa incepem sa traim mai atenti cu noi insine si fata de natura. Era neo comunismului si a celor trei R (re)incepe. E bine, este rau ??? Ne va fi mai bine sau ... ???

2 comentarii:

Anonim spunea...

criza :D criza si iar criza :) se pare ca toti sufera

Ovidiu spunea...

Da, criza si sa ne fereasca Dumnezeu sa o luam in ras. O sa creasca preturile, evident, dar salariile o sa inghete anul acesta. Mai vedem noi daca radem sau nu de criza.
Nu spun ca tu !, dar sunt destui care fac bascalie de criza...o sa vada si ei si noi cu ei...ce si cum.